Itxi iragarkia

Samsung ZuriaZale gehienek, inkestaren arabera, partida baino ordu batzuk lehenago Samsung Whitek irabaziko zuela bazekien ere, inork ez zuen espero Samsung Blueren halako fiaskorik. Talde zuriak bere arreba-taldeari Urdinaren formari aurre egin zion zalantzarik gabe eta ziurtasun osoz finalerdietara partidarik galdu gabe igaro zen, beraz, erabakia hiru partida baino ez zituela hartu zuten eta Samsung Zuriak guztira 12 garaipen lortu zituen. eta euren kontura galera bakarra pasa da aurtengo Munduko Txapelketako finalera League Of Legends-en.

Finalerdietako lehen partidan, zuriek indar osoa erakutsi zuten eta 12. minututik aurrera, azkenean zaleek lehen odola lortu zutenean, Akaliko SSW Looper-ek urrezko bonusak eskuratu zituenean, Samsung Bluerekin isurtzen jarraitu zuen. horren ondorioz, 24-3ko azken emaitza eta urdinen lotura suntsitzea 29. minutuan. Bigarren partida jada zertxobait orekatuagoa izan zen, baina 10. minutuaren ostean, zuriak bere ezaugarriak erakutsi zituen berriro eta lortutako urreen arteko aldea bere alde handitu baino ez zen egin, 33. minutura arte, zuriak partida amaitzea erabaki zuen Urdinen lotura suntsituz. , igotzeko aukerak bat-batean nabarmen gutxitu baitziren.

Beharbada ez dago hirugarren partidari buruzko iritzirik eman beharrik, lehen partidako eszenatokia ia zehatz-mehatz errepikatu zen eta Samsung Whitek 28. minutuan 3:23ko azken emaitzarekin 2014ko txapelketako finalerako prest daudela baieztatu zuen. igandean 19.10 izango da. eta SSW-k Txinako OMG edo Star Horn Royal Club izango du aurkari, iaz finalera iritsi zen, baina Hego Koreako SKTren aurka galdu zuen.